O nama

Vodoinstalaterski servis Aqvatok pruža vodoinstalaterske usluge već 30 godina na teritoriji grada Beograda, sa sedištem firme u Rakovici. Garancija na rad kvalitet i pruženu vodoinstalatersku uslugu sa preko 20 hiljada zadovoljnih klijenata su naša preporuka. Mi vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Aqvatok svakodnevno rešavamo vodoinstalaterske probleme naših sugrađana, kako na vodovodnoj tako i na kanalizacionoj mreži. Po vašem pozivu naš vodoinstalater izlazi na teren istog trenutka i rešava probleme u vašem kupatilu od najsitnijih kvarova do najkompleksnijih problema na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

 

Naše usluge

 

Naš vodoinstalater vrši zamenu svih vrsta ventila, baterija, bojlera, vodokotlića, sudopera, svih vrsta sanitarija, prepravki, popravki vodovoda i kanalizacije.
Naš vodoinstalater pruža sve vrste HITNIH INTERVENCIJA odgušenja svih vrsta, odgušenje sudopere, odgušenje wc šolje, odgušenje slivnika u kupatilu, odgušenje sudoperske vertikale i horizontale, odgušenje kanalizacione vertikale i horizontale kao i odgušenje spoljnje kanalizacije. Vodoinstalater koji dolazi da pruži traženu uslugu je stručno osposobljen i opremljen najkvalitetnijim alatom tako da ćete uvek i u svakom momentu biti zadovoljni pruženom uslugom i kvalitetom.
Naš vodoinstalater isto tako rešava pucanja svih vrsta cevi kako vodovodnih tako i kanalizacionih. Odmrzavamo zaleđenu vodovodnu instalaciju i pružamo sve druge vodoinstalaterske usluge.

 

Ukoliko imate problema u kupatilu i potrebna vam je popravka savet ili hitna intervencija, zovite nas još danas. Naš vodoinstalater na čelu sa našim timom vodoinstalatera radi svakoga dana 24 sata na dan sedam dana u nedelji. Na svaki vaš poziv naš vodoinstalater izlazi na teren u najkraćem vremenskom roku i pruža potrebnu vodoinstalatersku uslugu sa najkvalitetnijim materijalom, profesionalnim alatom i stručnom vodoinstalaterskom uslugom. Na sve usluge koje je pružio naš vodoinstalater  dobijate garanciju na rad i kvalitet usluge. Zovite nas još danas jer mi smo tu zbog vas.
Vaš vodoinstalater Beograd – Rakovica
Vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button