Vodoinstalater Bele Vode

HITNE INTERVENCIJE BELE VODE 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Naš vodoinstalaterski servis Aqvatok Beograd obavlja sve vodoinstalaterske radove u naselju Bele Vode, kao i u okolini. Možemo da se pohvalimo pristupačnim cenama koje možete pogledatina našem sajtu i sami proceniti troškove radova. Pozivom na naše brojeve možete sve informacije vezane za trajanje i vrednost posla, kao i pomoć u odabiru materijala i opreme za vaše kupatilo.

 

Poslujemo kao porodična firma preko trideset godina na celoj teritoriji Beograda i svoj  vodoinstalaterski posao obavljamo posvećeno i profesionalno. Zbog toga nam je veoma važno da posao obavimo najkvalitetnije na zadovoljstvo naših sugrađana.

 

Koje vodoinstalaterske usluge obavljamo u naselju Bele Vode?

 

Naš vodoinstalater vrši montažu, ugradnju i zamenu svih sanitarija u kupatilu, kao i ugradnju mašina za pranje sudova, česmi, sifona, i ostalih potrepština za kuhinju. Obavljamo i sve ostale vodoinstalaterske radove kao što su zamena ventila, popravka i prepravka vodovodnih instalacija i cevi, kanalizacionih odvoda, montažu sitne galanterije za kupatilo, servis bojlera.

Ako Vam je porebna bilo koja usluga majstora vodoinstalatera na Belim Vodama, slobodno nas pozovite u bilo koje doba dana. Od standardnih vodoinstalaterskih usluga izdvajamo:

 

 

 

 

Usluge odgušenja kanalizacije Bele Vode

 

Vršimo odgušenja kanalizacije po veoma povoljnim cenama, a način odgušenja zasvisi od prirode problema, i može biti ručno i mašinsko odgušenje. Najčešći problemi su zagušenja sanitarija i podnih rešetki u kupatilu, kao i zapušeni kuhinjski odvodi. Nešto ređi ali svakako teži problemi nastaju kada se zaglavi čitava vertikala ili horizontala u zgradi. Sve te probleme rešavamo veoma lako, a razlog je kombinacija dobre opreme koju koristimo i iskustva od preko trideset godina u ovom poslu.

 

Izdvajamo najčešće intervencije odgušenja kanalizacije koje naš mastor obavlja u naselju Bele Vode:

 

Odgušenje WC šolje i odgušenje mono bloka
Odgušenje sudopere
Odgušenje odvoda za lavabo i veš mašinu
Odgušenje podnog slivnika
Odgušenje kanalizacione horizontale i vertikale u kući ili zgradi
Odgušenje spoljne kanalizacije i odvoda

 

 

Sve vodoinstalaterske usluge koje obavljamo možete pogledati u našem cenovniku, i unapred odrediti troškove. Pozivom na naše brojeve telefona možete detaljno opisati situaciju ili problem i doći ćemo do najboljeg rešenja po pitanju toga šta treba raditi, kojim materijalom i slično.

 

Vodoinstalater Bele Vode – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button