Odgušenje spoljne kanalizacije

 

Odgušenje spoljne kanalizacije cena…………6.500 din

 

Najvažnije kod odgušenja (otpušenja) spoljnje kanalizacije je da naš vodoinstalater ima pristup kanalizacionoj cevi koja je često nepristupačna iz raznih razloga. Ukoliko postoji šahta za pristup spoljnjoj kanalizaciji naš vodoinstalater će prvo probati iz nje da otpuši spoljnju kanalizaciju. Ukoliko odatle ne može da se pristupi odgušenju naš vodoinstalater će uz pregled okolnog terena i unutrašnje kanlizacije odrediti odakle može da pristupi odgušenju spoljnje kanalizacije.

 

Najčešći uzorci zapušenja spoljne kanalizacije

 

Do zagušenja  može doći iz više razloga, jedan od njih je sleganje stare kanalizacione cevi što dovodi do preloma ili ulegnuća cevi pa se na tom mestu zadržava prljavština iz otpadnih (fekalnih) voda koja dovode do zagušenja. Jedan od najčešćih uzročnika je nepažnja. Svakodnevno se u kanalizaciju bacaju otpatci hrane, stari ručkovi, vata itd. Spisak bi mogao da ide u nedogled.

U svakom momentu možete pozvati naš vodoinstalaterski servis Aqvatok i naš vodoinstalater  će vas posavetovati kako da se najbolje pristupi rešavanju vašeg problema i zakazati odgušenje spoljne kanalizacije.

Vaš vodoinstalater Beograd – Rakovica vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button