Vodoinstalater Banovo Brdo

 

HITNE INTERVENCIJE BANOVO BRDO 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalaterski Servis Aqvatok pruža vodoinstalaterske usluge na Banovom Brdu više od 30 godina. Bilo da se radi o hitnoj intervenciji, pucanju cevi, zamene ventila ili odgušenju bilo koje vrste uvek možete da računate na našu brzu i kvalitetnu uslugu. Naš vodoinstalater je uvek spreman da izađe u susret svakoj vašoj želji i reši svaki kvar na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži kod vas. Na vaš poziv se javljamo odmah i naš vodoinstalater dolazi na vašu adresu u najkraćem roku. Kod nas nema čekanja ili odlaganja posla za nas je svaka intervencija ista bilo da se radi o zameni slavine ili pucanju cevi.

 

Naš vodoinstalater rešava svaki vodoinstalaterski problem od najsitnijeg kvara do najkompleksnijih problema u veoma kratkom roku. Sve usluge koje obavljamo možete videti na našem sajtu i ujedno pogledati detaljno naš cenovnik tako da možete lako da predvidite vaše troškove.

 

Ukoliko imate pitanja u vezi intervencije kod vas, možete da se obratite direkno nama i u razgovoru sa našim vodoinstalaterom nađete najbolje rešenje i dogovorite se u vezi radova kod vas.

 

Vaš vodoinstalater Banovo Brdo – Aqvatok.

Call Now Button