Odgušenje WC šolje

 

Odgušenje WC šolje ………………. cena 3.000 din
Odgušenje mono bloka …………. cena 3.500 din

 

Zagušenje ili (zapušenje) wc šolje je česta pojava. Zabrinuti građani se javljaju više puta mesečno sa pitanjem – zapušila nam se wc šolja i da li možemo nešto sami da uradimo?

Građani obično koriste vakum gumu ili druga priručna pomagala, guraju male sajlice pokušavajući da prođu kroz wc šolju ili mono blok, ne znajući da na taj način samo mogu da pomere čep koji je trenutno u njihovom stanu i da ga popreče u vertikali, onda počinju problemi sva voda koju stanari sa viših spratova puštaju izlivaće se u vašem stanu – poplava vam nikako nije potrebna!

 

Zapušena wc šolja, mono blok, polpava – šta raditi?

 

Čim primetite slabiji protok i sporije oticanje vode kroz wc šolju ili mono blok ne pokušavajte sami da otklonite kvar jer je to nešto najgore što možete uraditi, problem će se samo produbiti. Najbolje odmah pozovite vodoinstalatera koji će stručno otpušiti vašu wc šolju.

 

Par saveta za izbegavanje zapušenja WC šolje

 

  • Nikako ne bacajte otpatke hrane u wc šolju, ako do toga dođe slučajno odmah se konsultujte sa vodoinstalaterom.
  • Izbegavajte bacanje vlažnih maramica, vate, štapića za uši i drugih sredstava za higijenu.
  • Korpice koje se kače na ivicu wc šolje ili mono bloka radi lepšeg mirisa prilikom ispiranja wc šolje vodom su najveći izazivači zapušenja wc šolje jer često skliznu nehotice sa wc šolje i zaglave se u kanalizaciji. Umesto korpica najbolje je koristiti aplikatore koji se lepe za unutrašnjost wc šolje i tope se svaki put po malo prilikom puštanja vode.

 

U svakom momentu možete pozvati našeg vodoinstalatera koji će vam izaći u susret u svako doba i odgušiti (otpušiti) vašu wc šolju-mono blok. Ukoliko niste sigurni da li vam je potrebna hitna intervencija ili odgušenje wc šolje, kontaktirajte vodoinstalaterski sevis Aqvatok i naš dežurni vodoinstalater će vas posavetovati i zakazati vam hitnu intervenciju ili odgušenje wc šolje.

Vaš vodoinstalater Beograd – Rakovica vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button