Vodoinstalater Stari Grad

HITNE INTERVENCIJE STARI GRAD 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalaterski servis Aqvatok obavlja sve vrste vodoinstalaterskih radova u Starom Gradu. Najbolja preporuka za naše usluge su profesionalan odnos prema poslu i tradicija od preko 30 godina. Veliki broj sugrađana zadovoljnih našom uslugom su rezultat kvalitetnog rada i poštenog odnosa prema poslu. Za početak imamo prgledan cenovnik radova pa već unapred možete videti okvirnu cenu koja vas očekuje. Da li su cene povoljne ili ne prosudite sami, mi ih sa ponosom ističemo.

 

Naš vodoinstalater u Starom Gradu za Vas rešava sve vrste odgušenja i pucanja cevi i ventila u okviru hitnih intervencija. Bez obzira da li ste u kući ili zgradi, rešavamo sve probleme zagušene kanalizacije, od odgušenja sudopere, wc šolje, slivnika u kupatilu, do kanalizacionih horizontala i vertikala. Zavisno od slučaja, vršimo ručno i mašinsko odgušenje.

 

Usluge montaže sanitarija u Starom gradu

 

Naš servis vrši ugradnju i zamenu sanitarija u kupatilu, i to:

 

 

Pored svih vrsta montaže, građanima Starog Grada stojimo na usluzi i kod prepravki vodovodnih instalacija, zamene i ugradnje venitila i sifona. Pozovite nas i ako imate nedoumica oko izbora materijala jer pored ugradnje vašeg materijala, možemo obezbediti najkvalitetniji materijal i opremu za što bolji rezultat radova, samim tim i vaše zadovoljstvo.

 

Na linkovima koje smo izdvojili na ovoj strani možete pogledati neke od najtraženijih usluga, kao i njihove cene, dok sve naše usluge možete pogledati u cenovniku vodoinstalaterskih usluga.

 

Vaš vodoinstalater Stari Grad – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button