Vodoinstalater Cerak

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATER CERAK 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalater Cerak servis Aqvatok pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga na Ceraku. Već 30 god rešavamo sve vodoinstalaterske probleme naših sugrađana na Ceraku i okolini. Naša najbolja preporuka su hiljade zadovoljnih klijenata iz svih delova Beograda. Duga tradicija poslovanja, fokus na kvalitetno izvršenom poslu i profesionalna oprema koju koristimo su ključne prednosti našeg servisa.

 

Koje vodoinstalaterske usluge pružamo na Ceraku?

 

Imate problem u kupatilu ili kuhinji? Pozovite nas i konsultujte se sa našim vodoinstalaterom. Pronalaženje uzroka kvara, rešavanje problema sa vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, ručno i mašinsko odgušenje začepljene kanalizacije u zgradama i kućama, saniranje napuklih cevi i ventila su neke od hitnih intervencija koje pružamo u najkraćem roku.

 

Pored hitnih intervencija, pružamo sve ostale vodoinstalaterske usluge montaže sanitarija, servis bojlera, zamenu grejača, termostata, ventila, izmene i dodavanje novih vodovodnih cevi, postavljanje sitne kupatilske galanterije, montažu sudo mašina.

 

Na ovoj strani smo izdvojili najtraženije usluge koje obavlja naš vodoinstalater na Ceraku. Detaljan spisak svih vodoinstalaterskih radova možete pogledati u našem cenovniku vodoinstalaterskih usluga. Na cene iz cenovnika dajemo 10 posto popusta za penzionere. I pre nego što pozovete naše telefone možete odrediti troškove za intervenciju koja je potrebna. Pored telefona, možete nam pisati preko kontakt formulara.

 

Vaš vodoinstalater Beograd – Cerak – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button