Vodoinstalater Sremčica

HITNE INTERVENCIJE SREMČICA 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Za sve građane Sremčice i okoline smo dostupni u toku celog dana za sve vrste standardnih i hitnih vodoinstalaterskih radova. Sedište naše porodične firme je na Miljakovcu, pa smo zbog blizine dobro upoznati sa većinom problema sa vodom i kanalizacijom sa kojima se susreću naši sugrađani u Sremčici. Pored rešavanja problema, tu smo za Vas i kada je potrebno da svoje kupatilo opremite novim sanitarijama i pomoćnom opremom.

 

Sve prepravke vodovodnih i kanalizacionih instalacija obavljamo veoma posvećeno i uz pomoć iskustva od preko trideset godina u ovom poslu, garantujemo da ćete biti zadovoljni. Naše poslovanje kao porodične firme zavisi od vašeg zadovoljstva, jer nismo agencija koja šalje podugovarače na vašu adresu, već naš glavni majstor vodoinstalater dolazi kod vas.

 

Koje radove obavlja vodoinstalater Sremčica

 

Vodoinstalater Akvatok u Sremičici i okolini obavlja sve vodoinstalaterske radove koji vam mogu zatrebati. Opremanje novim sanitarijama, zamena postojećih, popravke i servis bojlera, vodovodnih instalacija, adaptacije instalacija u kuhinjama i kupatilima su samo neke od usluga koje nudimo. Najčešće standardne usluge vodoinstalatera koje obavljamo su:

 

 

 

Hitne intervencije Sremčica

 

Najčešći vodoinstalaterski problemi koje treba hitno rešiti su zagušena kanalizacija i zagušene sanitarije. Naš vodoinstalater uspešno rešava sve probleme koji zahtevaju odgušenje kanalizacije u Sremčici i okolnim naseljima. Uspešnost u rešavanju ovih veoma neugodnih problema je rezultat velikog iskustva i opreme koju koristimo. Pored toga, tu smo za vas kada je potrebno hitno rešiti pucanje cevi ili ventila koje može da prourukuje veću štetu ako se ne sanira na vreme.

 

Neke od najčešćih hitnih vodoinstalaterskih intervencija koje obavljamo u Sremčici:

 

 

Sve vodoinstalaterske usluge možete pogledati u našem cenovniku. Možete nas pozvati u svakom trenutku i u razgovoru detaljno opisati šta je potrebno od radova i unapred možete znati koliko će sve da košta, koliko traju radovi, a možete nam se obratiti i ako je potrebno da obezbedimo i materijal ili opremu za vaše kupatilo. Na sve radove koje obavljamo dobijate garanciju, a vodimo i evidenciju svih radova.

 

Vodoinstalater Sremčica – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button