Vodoinstalater Palilula

064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalater Palilula vodoinstalaterskog servisa Aqvatok obavlja sve vodoinstalaterske radove na Paliluli i okolnim naseljima. Ono što nas izdvaja i preporučluje je naše bogato iskustvo u poslu od preko trideset godina i veliki broj zadovoljnih sugrađana čije smo probleme rešili. Takođe bismo se pohvalili svojim cenovnikom usluga koji je dostupan na našem sajtu, i kao što možete videti, cene su povoljne i realne.

 

Pozivom na naše brojeve se možete informisati o dostupnosti našeg majstora, vremenu potrebnom za obavljanje intervencije i postaviti pitanje ako imate dilemu oko izbora materijala ili opreme koju je potrebno ugraditi.

 

Zamena i ugradnja sanitarija Palilula

 

Ugrađujemo sve vrste sanitarija za vaše kupatilo, kao i prateću sitnu galanteriju. U slučaju da je potrebno prilagoditi instalacije u kuhinji ili kupatilu, obavljamo i te poslove.

 

Izdvajamo najtraženije usluge:

 

Montaža i zamena WC šolja i monobloka, servis mono bloka

Ugradnja i zamena tuš kada, tuš kabina, montaža tuš baterije

Montaža lavaboa, ormarića za lavabo, slavina i sifona za sudoperu i lavabo – umivaonik

Servis bojlera, montaža bojlera, čišćenje kamenca

 

Oodgušenje kanalizacije Palilula

 

Naš vodoinstalater profesionalno i garantovano rešava probleme sa zagušenom kanalizacijom i sanitarijama. Navešćemo neke od najčešćih poslova odgušenja kanalizacje koje obavljamo.

 

Vršimo hitne intervencije kod težih zagušenja, popucalih cevi, ventila i slično. Pozovite nas i izlazimo u najkraćem roku.

 

Vodoinstalater Palilula- vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button