Zamena sifona za sudoperu

 

Montaža sifona za sudoperu ………………… 1.500 – 2.000 din

 

Zamena sifona za sudoperu je jedna od najčešćih usluga koje naš vodoinstalater pruža. Naš vodoinstalaterski sevis je specijalizovan za zamenu svih vrsta sifona, tako da kod sebe uvek imamo najkvalitetnije italijanske sifone. Naši  klijenti se često žale na neprjatan miris iz sudopere koji se oseća u celom stanu pogotovo kada dolazi do promene atmosferskog pritiska, pred kišu ili nevreme. Zatim sifoni često kaplju ili cure pa upropaste ceo kuhinjski element, iverica nabubri od vode i propadne tako da zbog jedne sitnice morate da zamenite celu sudoperu, nemojte to da dozvolite.

 

Postoje jednodelni sifoni, dvodelni sifoni, sifoni sa prelivom, sifoni bez preliva, sifoni sa priključkom za mašinu za pranje sudova, sifoni bez priključka za mašinu za pranje sudova, sifoni od krute plastike, sifoni od rebrastih creva, koji su najviše zastupljeni kod nas i postoje italijanski sifoni koji su napravljeni i dizajnirani sa mnoštvom sitnih rebara koja mogu da se izvlače i oblikuju, tako da možete da dobijete kvalitetan sifonski luk i sprečite širenje neprijatnih mirisa. Isto tako se sifoni razlikuju po pileti – imate šire i uže pilete. Niklovana rešetka sifona i njen donji plastični deo za koji se šrafi niklovana rešetka se u kompletu zove pileta. Dimenzija pilete za sudoperu je obično 6/4.

 

Pozovite naš vodoinstalaterski servis Aqvatok i zakažite zamenu sifona za sudoperu, ukoliko se zamena sifona radi sa našim materijalom, donećemo najkvalitetniji materijal i ugraditi sifon koji odgovara vašoj sudoperi, tako da neće biti više kapljanja, curenja ili neprijatnih mirisa. Na sav ugrađeni materijal i rad dobijate garanciju od našeg dežurnog vodoinstalatera.

 

Vaš vodoinstalater Beograd – Rakovica vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button