Servis i popravka mono bloka

 

Mono blok je savremeni dodatak u većini kupatila koji se uklapa svojim modernim izgledom i dizajnom, u raznim oblicima i modelima u vašem kupatilu. Svi ti modeli su prisutni na tržištu samim tim današnji potrošač ima mnogo izbora prilikom kupovine novog mono bloka. Zbog toga je potražnja za servisiranjem i popravkom mono bloka sve veća.

 

Kada je vreme za servis mono bloka

 

  • Teže se pušta voda na tasteru mono bloka
  • Taster na mono bloku zaglavljuje
  • Voda neprekidno teče iz mono bloka
  • Plovak više ne zatvara vodu na mono bloku
  • Plovak povremeno zaglavljuje na mono bloku
  • Slab pritisak vode prilikom punjenja mono bloka
  • Neprijatan zvuk prilikom punjenja mono bloka

 

Sve su to neki od problema koji mogu da se jave ukoliko vam je mono blok pokvaren. Ukoliko rešite da popravite ili servisirate vaš mono blok popravku uvek prepustite profesionalcu koliko god bezazleno izgledalo kada je mono blok u pitanju stvari uvek mogu da se zakomplikuju!!!

 

Rezervni delovi za mono blok

 

Uvek ugradite najkvalitetnije delove koje možete da nađete na tržištu tako će vaš mono blok funkcionisati jako dugo a da vi pritom nemate glavobolju. Naš vodoinstalaterski servis je između ostalog specijalizovan za servis i popravku mono bloka.

 

Uslugu možemo da izvršimo sa našim ili vašim materijalom ukoliko mi donesemo delove na svaki ugrađeni deo dajemo godinu dana garancije,samo zato što smo sigurni da delove koji mi donesemo ispunjavaju sve uslove da vaš mono blok funkcioniše bez ikakvih problema. Delove koje koristimo su vrhunskog kvaliteta, od renomiranih proizvođača.

 

Naše usluge popravke i servisa monobloka

 

1. Montaža novog mono bloka
2. Zamena plovka na mono bloku
3. Zamena zvona na mono bloku
4. Zamena šrafova na mono bloku (veza između kotlića i wc šolje)
5. Servisiranje kompletnog mono bloka
6. Cenovnik

 

Ukoliko rešite da vam mi servisiramo mono blok najbolje bi bilo da nas pozovete i detaljno se dogovorite sa našim vodoinstalaterom oko usluge koja vam treba, tako ćete znati tačnu cenu usluge i neće biti skrivenih troškova koji bi mogli da vas iznenade.

 

Sve cene i usluge koje nudimo a vezane su za popravku mono bloka možete da pogledate u našem cenovniku. Moramo da napomenemo da u nijednu uslugu nije uračunat materijal nego samo zanatski deo usluge.

 

Vaš vodoinstalaterski servis Aqvatok 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

Call Now Button