Vodoinstalater Resnik

HITNE INTERVENCIJE RESNIK 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalaterski servis Aqvatok svim građanima Resnika i okoline već preko trideset godina rešava sve vodoinstalaterske probleme. Česma kaplje, bojler curi, voda ne otiče… ako vas muči bilo šta slično, na pravom ste mestu. Takođe smo tu kada je potrebno rešiti i neke lepše situacije, kao npr. kada je potrebno opremiti novo kupatilo ili kuhinju.

 

Kako da se odlučite baš za nas – za početak imamo kompletan cenovnik radova dostupan na sajtu. Drugo, nismo agencija sa jednim stolom i telefonom koja šalje podizvođače. Mi smo porodična firma sa sedištem na Miljakovcu i pozivom na naš broj dobijate našeg glavnog majstora sa kojim možete da se posavetujete i informišete o svim stvarima vezanim za posao.

 

Usluge koje pruža vodoinstalater Resnik?

 

Najkraći odgovor na pitanje koje sve vodoinstalaterske poslove obavljamo bi bio – sve. Ustvari skoro sve što jednom domaćinstvu može da zatreba. Sve vodoinstalaterske usluge montaže, demontaže, zamene, servisa i popravke. Popravljamo i servisiramo sve vrtse bojlera, ugrađujemo sanitarije, odgušujemo kanalizaciju, da ne bismo dužili, izdvajamo najčešće tražene usluge koje obavljamo:

 

 

 

Odgušenje kanalizacije Resnik

 

Odgušenja kanalizacije su veoma česta intervencija koju obavljhamo u Resniku i okolnim naseljima. Veliko iskustvo koje imamo u odgušenjima kanalizacije nam omogućuje da sve vaše probleme rešimo brzo i efikasno. Sve probleme zagušenja u stanovima, kućama i dvorištima rešavamo ručno i mašinski, zavisno od situacije. U većini slučajeva zagušena kanalizacija zahteva da se interveniše hitno, kako bi se obezbedilo normalno funkcionisanje i kako bi se sprečila šteta koju može da prouzrokuje izlivanje vode. Najtraženije usluge odgušenja kanalizacije koje obavljamo su:

 

 

Sve vodoinstalaterske usluge možete pogledati u našem cenovniku.

 

Vodoinstalater Resnik – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button