Vodoinstalater Miljakovac

 

HITNE INTERVENCIJE MILJAKOVAC 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalaterski servis Aqvatok se nalazi u samom srcu Miljakovca, u tržnom centar preko puta dećijeg vrtića izvorčić, u ulici Slavoljuba Vuksanovića br7. Mi poslujemo na teritoriji Miljakovca više od trideset godina tako da nas većina ovdašnjih sugrađana već dobro poznaje. Našim dugogodišnjim radom i iskustvom klijenti su dobro upoznati tako da posle naše intervencije ne postoje naknadne reklamacije već iza nas ostaje mnoštvo zadovoljnih klijenata, koji uvek rado sarađuju sa nama i preporučuju nas svojim prijateljima. Mali broj vodoinstalatera je zaista sa Miljakovca pa prilikom izbora odgovarajućeg majstora za vašu uslugu izaberite nekoga u koga možete da imate poverenja koji je već sarađivao sa vašim komšijama i prijateljima, kod kojih možete da se informišete o kvalitetu i ceni naše usluge. Nama je na prvom mestu da klijent bude zadovoljan našom uslugom do sada nam se nikada nije desilo da imamo reklamaciju na pruženu uslugu. Radom i kvalitetnom smo se izborili i zaradili poverenje naših klijenata na Miljakovcu i celoj teritoriji opštine Rakovica.

 

Mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije vodoinstalater Miljakovac

 

Od vodoinstalaterskih usluga koje obavljamo mogli bismo da izdvojimo odgušenja svih vrsta posebno odgušenje sudopere i podne rešetke i slivnika u kupatilu, što se odgušenja tiče naš vodoinstalaterski servis je opremljen najsavremenijim električnim sajlama sa kojima rešavamo sva zagušenja kako malih tako i velikih to podrazumeva i zagušenje wc šolje ili pročišćavanje celih kanalizacionih vertikala i horizontala.

 

Osim odgušenja bavimo se svim vodoinstalaterskim uslugama, zamenom ventila, slavina u kupatilu ili kuhinji, zamena ili montaža sanitarija, montaža novih vodokotlića i wc šolja, ugradnja novih bojlera kao i servisiranje istih, što podrazumeva zamenu grejača na bojleru naravno ukoliko mi donesemo grejač dobijate od nas godinu dana garancije na grejač, zamena elektroinstalacije na bojleru što znači zamena svih žica ugradnjom novih silikonskih žica i sve ostalo što podrazumeva održavanje ili popravku bojlera, čišćenje kamenca itd.

 

Ovo su samo neke od usluga koje pružamo, a za bolji uvid u naše usluge pogledajte naš sajt gde je sve detaljno opisano, isto tako imamo i jasno istaknut cenovnik, da sve vaše troškove možete odrediti unapred. Za sve informacije i pitanja možete se obratiti direktno nama i o svemu dogovoriti kroz razgovor sa našim vodoinstalaterom.

 

Vaš vodoinstalater Miljakovac – Aqvatok.

Call Now Button