Servis i popravka ugradnog vodokotlića Geberit

 

Profesionalna popravka svih tipova Geberitovih vodokotlića sa orginalnim delovima od stručnih i obučenih vodoinstalatera sa velikim iskustvom.
Vreme za servisiranje vašeg ugradnog vodokotlića niko nemože pouzdano da proceni,to jednostavno zavisi od upotrebe i povećanog stvaranja kamenca u vodi.Tako da će vaš ugradini vodokotlić sigurno imati više popravki ako se koristi u poslovnim objektima.Sam ugradni vodokotlić je fabrički jako izdržljiv i dugotrajan ukoliko ga redovno servisirate i pritom ugrađujete orginalne delove koji nisu baš pristupačni,obezbeđujete veoma dug radni vek vašeg ugradnog vodokotlića i samim tim sebi olakšavate korišćenje vašeg vodokotlića koji sem svoje funkcije oplemenjuje vaše kupatilo.

 

Kako prepoznati kvar i kada sevisirati vaš ugradni vodokotlić Geberit

 

  • Vodokotlić se slabo puni
  • Nedovoljan pritisak vode
  • Stalno se čuje šum vode iz vašeg vodokotlića
  • Voda neprestano curi u wc šolju
  • Taster za puštanje vode zaglavljuje

 

To su samo neki od simptoma koji mogu da se jave ukoliko je potrebno izvršiti popravku vašeg ugradnog Geberitovog vodokotlića. Sve popravke vršimo isključivo sa orginalnim delovima tako da optimalno možete da koristite vaš ugradni vodokotlić samim tim mu se produžuje radni vek i sa uživanjem možete da koristite vaše kupatilo, na našu uslugu i svaki ugrađeni deo koji mi donesemo dajemo garanciju.

 

Naravno servis vašeg ugradnog vodokotlića možemo da izvršimo i sa vašim delovima ukoliko vama tako više odgovara. Ukoliko vam je potrebna usluga servisiranja ili popravke Geberitovog ugradnog vodokotlića možete nas kontaktirati i zakazati intervenciju. Osim servisa i popravki vodokotlića pružamo i sve ostale vodoinstalaterske usluge. Pogledajte naš cenovnik vodoinstalaterskih usluga za kompletnu ponudu.

 

Vaš vodoinstalaterski servis Aqvatok 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

Call Now Button