Vodoinstalater Petlovo Brdo

HITNE INTERVENCIJE PETLOVO BRDO 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalater Petlovo Brdo – Aqvatok servis pruža sve vodoinstalaterske usluge na Petlovom Brdu i okolini. Ono što naš servis izdvaja je duga tradicija od preko trideset godina, posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu naših klijenata pošto poslujemo kao porodična firma. Pored toga, za sve stanovnike opštine Rakovica, kao i za sve penzionere dajemo popust od 10 posto na iskazane cene.

 

Montaža i zamena sanitarija Petlovo Brdo

 

Za Vas možemo potpuno opremiti novo kupatilo, uraditi prepravke na postojećem, vršimo ugradnju bojlera, tuš kabina, tuš baterija, kada, WC šolja, vodokotlića, monobloka, bidea, pisoara, lavaboa, česmi, ventila. Pored intervencija u kupatilu, tu su i usluge vezane za kuhinjske vodovodne i kanalizacione instalacije, ugradnja sudo mašine uz odgovarajuće prepravke dovoda i odvoda vode, montaža dozera za sapun i dezinfekciona sredstva.

 

 

Odgušenja i hitne intervencije na Petlovom brdu

 

Ukoliko imate havariju sa popucalim cevima i ventilima, ili ako je došlo do zagušenja kanalizacije, pozovite nas i izlazimo na teren u najkraćem mogućem roku. Odgušenja kanalizacije su jedan od najčešćih problema koje rešavamo – sve od odgušenja kuhinjskih odvoda, odgušenja wc šolje, podne rešetke, spoljne kanalizacije pa do odgušenja vertikala i horizontala u kućama i zgradama.

 

Kompletan spisak i cene naših usluga možete pogledati u cenovniku vodoinstalaterskih usluga.

 

Vaš vodoinstalater Petlovo Brdo – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button