Vodoinstalater Železnik

HITNE INTERVENCIJE ŽELEZNIK 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalaterski servis Aqvatok građanima Železnika pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Mi smo porodična firma sa preko 30 godina iskustva u obavaljanju svih vodoinstalaterskih radova. Železnik i okolina su nam jako dobro poznati zbog velikog broja intervencija koje obavljamo u tom kraju i možemo se pohvaliti velikim brojem građana zadovoljnih našim uslugama.

 

Sve što vam je potrebno za kuhinju i kupatilo, a tiče se radova majstora vodoinstalatera, obavljamo po veoma povoljnim cenama. Svoje cene ne krijemo pa smo za Vas spremili detaljan cenovnik svih radova. To Vam omogućuje da naše cene uporedite sa ostalima, kao i da predvidite troškove radova. Za sve detalje posla nas pozovite i u razgovoru sa našim majstorom vodoinstalaterom ćete dobiti precizne podatke o načinu rada, trajanju i proceni koštanja, jer postoje specifične situacije na koje treba obratiti pažnju, kao i određeni popusti koje dajemo, npr. u slučaju više sličnih intervencija.

 

Koje vodoinstalaterske radove obavljamo u naselju Železnik?

 

Vodoinstalaterski servis Aqvatok nudi sve standardne i hitne intervencije koje mogu biti potrebne u kući ili zgradi. Kada su u pitanju standardne intervencije na usluzi smo Vam za sve vrste montaža sanitarija u kupatilu, sifona, česmi i ventila u kupatilu, kuhinji ili pomoćnim prostorijama. Montiramo sve vrste bojlera, od vertikalnih i horizontalnih bojlera za kupatilo, pa do protočnih bojlera svih veličina. Osim ugradnje, nudimo i servis bojlera. Između ostalog, naš majstor vodoinstalater za Železnik i okolinu pruža sledeće usluge:

 

 

 

Odgušenja kanalizacije Železnik – majstor za zapušenu kanalizaciju

 

Zapušena kanalizacija zadaje velike probleme našim sugrađanima, i spada u najčešće hitne intervencije koje obavlja naš majstor za odgušenja. Primenjujemo ručno i mašinsko ogušenje kanalizacije, u zavisnosti od situacije i težine problema. Opremljeni smo alatom i iskustvom tako da imamo rešenje za svaku situaciju za zagušenom kanalizacijom.

 

Neke od najčešćih intervencija odgušenja kanalizacije koje obavljamo u Železniku:

 

 

Osim hitnih intervencija odgušenja kanalizacije, pružamo i ostale hitne intervencije kod havarija i pucanja cevi i ventila, kao i kod zalomljenih ventila u zidu, popucalih česmi i slično.

Sve vodoinstalaterske usluge koje možete pogledati u našem cenovniku, a sve radove možemo obaviti sa vašim ili našim materijalom. U slučaju da ste neodlučni, pomoći ćemo Vam u izboru najboljeg materijala za svaki posao. Na sve radove koje obavimo dobijate garanciju.

 

Vodoinstalater Železnik – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button