Ogušenje podne rešetke – slivnika u kupatilu

 

Odgušenje podne rešetke (slivnika) cena…… 2.000-2.500 din

 

Samo zagušenje slivnika (podne rešetke) nije neki veliki kvar, ali ne pokušavajte sami da ga otklonite jer su odvodne cevi u starim kupatilima od olova koje su jako porozne, pa su sklone oštećenjima ukoliko neko nestručno pristupi otpušenju slivnika u kupatilu.

Odgušenje podne rešetke ili slivnika u kupatilu je intervencija koja svakoga očekuje, bez obzira da li neko vodi računa ili ne. Jednostavno posle svakog kupanja ili tuširanja kosa i dlake koje su otpale se zadržavaju na već ogrubelim stranicama slivnika (podne rešetke) i u unutrašnjem delu odvodne cevi tako da do zapušenja slivnika u jednom momentu mora doći. Sav veš koji se pere ručno u kadi ili tuš kadi može dovesti do zagušenja (zapušenja) slivnika u kupatilu, pošto otpadne mnogo vlakana i ne može se baš sve pokupiti i zaštititi odvod. U svakom momentu možete pozvati našeg vodoinstalatera (dežurnog vodoinstalatera) i objasniti vaš problem, nemojte čekati da voda počne da vam se izliva iz slivnika (podne rešetke) u kupatilu već reagujte preventivno na najmanji znak slabijeg protoka i oticanja vode, tako ćete uštedeti novac i vreme koje bi utrošili na rešavanje ovog problema.

 

U svakom momentu možete kontaktirati naš vodoinstalaterski servis Aqvatok i naš vodoinstalater (dežurni vodoinstalater) će vam zakazati odgušenje slivnika u kupatilu (podne rešetke).

Vaš vodoinstalater Beograd – Rakovica vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button