Hitne intervencije

 

Pod hitne intervencije spadaju svi kvarovi koje vodoinstalater otklanja na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, koji se javljaju iznenada obično kada to klijent najmanje očekuje, dok je odsutan na poslu ili tokom noći. Ovi kvarovi mogu da izazovu oštećenje imovine, od stvari u stanu do drvenih podova, zidova, plafona u prostorijama ispod, itd.

 

Hitne intervencije odgušenja

 

Hitne intervencije koje obavlja naš vodoinstalater, ubrajaju se sve vrste odgušenja: odgušenje wc šolje, odgušenje sudopere, odgušenje kade, odgušenje slivnika u kupatilu, odgušenje kanalizacione i sudoperske vertikale i horizontale kao i sva druga odgušenja koja vodoinstalater obavlja na spoljnjoj kanalizaciji. Sva odgušenja i hitne intervencije mogu da se preduprede i spreči izlivanje vode iz kanalizacije a da ne pominjemo štetu koju može da izazove izlivanje kanalizacije iz sudopere i wc šolje.

Iz tih razloga predlažemo da preventivno pozovete našeg vodoinstalatera i očistite svoje odvode. Ako primetite da voda slabije otiče iz sudopere, wc šolje, kade, ili čujete klokotanje iz kanalizacije to je jasan znak da vam je potreban vodoinstalater, jer će ubrzo doći do zagušenja i izlivanja kanalizacije koja vodi do poplave i veće štete u vašem stanu ili kući. Pozivom servisa Aqvatok naš vodoinstalater će otkloniti mogućnost polave u vašem stanu i izbeći ćete hitnu intervenciju i dolazak vodoinstalatera radi hitne intervencije. Naravno ne pokušavajte sami da odgušite svoju sudoperu ili wc šolju jer možete čep da gurnete dublje u kanalizaciju i da napravite veći problem. Na primer poplavu u vašem i susednim stanovima, samim tim će hitna intervencija biti teža tako da će i vodoinstalater imati više posla.

 

Pucanje cevi, ventila i creva

 

Pod hitne intervencije spadaju još pucanje cevi usled starosti, zimi od mraza ili fizičko oštećenje cevi što isto vodi do poplave ako se ne pozove vodoinstalater na vreme!!!

Pucanje ventila ili ek ventila u oba slučaja do pucanja može doći od starosti i istrošenosti materijala ili zbog ugradnje nekvalitetnih proizvoda koji nisu od odgovarajućeg materijala ili kvaliteta, i to je isto tako siguran put do poplave i veće materijalne štete ukoliko ne reagujete na vreme i pozovete vodoinstalatera.

Osim ventila, svakodnevno pucaju fleksibilne veze na bojlerima i stojećim baterijama – brinoks creva. One mogu da naprave poplavu i veliku štetu u vašem i u susednim stanovima ukoliko niste kod kuće i ne primetite pucanje bilo kog od navedenih brinoks creva. Tako da naš vodoinstalater vodoinstalaterskog servisa Aqvatok savetuje da sve fleksibilne spojeve preventivno zamenite tako da bi se izbegla poplava i veća šteta u vašem i susednim stanovima.

 

Bez panike, mi smo tu za Vas

 

Ako dođe do takvog kvara u vašem kupatilu ili kuhinji, a posebno u slučaju poplave, odmah zatvorite glavni ventil i pozovite našeg vodinstalatera vodoinstalaterskog servisa Aqvatok, koji će u najkraćem vremenskom roku izaći na teren i otkloniti kvar sa najkvalitetnijim materijalom, alatom i profesionalnom vodoinstalaterskom uslugom.

Uvek i u svakoj situaciji pozovite stručno lice iz vodoinstalaterskog servisa Aqvatok, ako ni zbog čega drugog naš vodoinstalater će vas posavetovati koje su opcije najbolje za rešenje vašeg vodoinstalaterskog problema. Naš vodoinstalater vam stoji uvek na usluzi.

 

Vaš vodoinstalaterski servis Aqvatok. HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD – RAKOVICA

Call Now Button