Zamena puknutih creva na velikom bojleru

 

Zamena krutih veza na bojleru od 30 – 80 litara cena……………………...2,000 – 2,500,00 din

Zamena fleksibilnih veza na bojleru od 30 – 80 litara cena……………………...1,500 – 2,000,00 din

 

Zamena fleksibilnih ili brinoks creva na velikom bojleru, u suštini ne predstavlja veći problem za našeg vodoinstalatera. Jedino ako su u pitanju kineska creva koja su lošijeg kvaliteta i materijala pa može da se desi da deo zalomljenog creva ostane u zidu ukoliko je sa jedne strane holenderska veza a sa druge navoj koji se šrafi u zid. To ne treba da vas zabrinjava jer je naš dežurni vodoinstalater opremljen najsavremenijim alatom tako da će vam izvršiti popravku bez oštećenja pločica u kupatilu.

 

Naš predlog je da se uvek koriste prohromske veze za spoj između zida i boljera, jer je to najkvalitetniji spoj i nikada neće doći do poplave u vašem stanu. Ukoliko se odlučite da pozovete naš vodoinstalaterski servis za ovu intervenciju ili hitnu intervenciju naš vodoinstalater uvek ima kod sebe najkvalitetnije prohromske cevi i holendere brenda Eurotis, za povezivanje velikog bojlera tako da će te dobiti kompletnu uslugu a da ne morate da izlazite iz kuće. Moram da napomenem da u cenu usluge nije uračunata cena materijala pošto je dužina cevi za svaki bojler drugačija.

Ukoliko se odlučite da zakažete intervenciju ili hitnu intervenciju, pozovite naš vodoinstalaterski servis Aqvatok i naš dežurni vodoinstalater će vam zakazati zamenu i ugradnju fleksibilnih ili krutih veza za veliki bojler. Vaš vodoinstalater Beograd – Rakovica vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button