Vodoinstalater Banjica

 

HITNE INTERVENCIJE BANJICA 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Ukoliko imate potrebe za vodoinstalaterskom uslugom na Banjici, obavezno se raspitajte i dobro informišite kog vodoinstalatera ili koju firmu zovete. Sigurno ste čuli od komšija ili čitali u novinama kako su im baš vodoinstalateri naplatili astronomsku cenu za pruženu uslugu a pritom ništa nisu uradili.Promene se po četiri ili pet majstora da bi vam rešili problem i opet niste zadovoljni.Jedino mi imamo jasno istaknut cenovnik za sve naše usluge tako da nema skrivenih troškova. Vodoinstalaterski servi Aqvatok posluje na teritoriji Banjice i celog Beograda više od trideset godina, za sve ovo vreme nismo imali ni jednog nezadovoljnog klijenta,zbog prirode našeg posla i želje za napretkom naši vodoinstalateri rade isključivo sa najkvalitetnijim materijalom i alatom, na svaku pruženu uslugu dajemo garanciju. Ukoliko niste sigurni da li vam je potrebna vodoinstalaterska usluga, pozovite nas i u razgovoru sa našim vodoinstalaterom rešite dilemu, telefonska konsultacija je besplatna i na taj način možete najbolje da zaključite da li vam je potrebna vodoinstalaterska usluga.

 

Za nas ni jedan posao nije mali. Bilo da vam se rasklimala wc šolja ili curi vodokotlić,mi na svaki kvar gledamo podjednako i profesionalno pristupamo rešavanju problema.Vaše vreme je i naše vreme,naši vodoinstalateri uvek poštuju zakazane termine i uvek dolaze na vreme. Prilikom zakazivanja vi birate vreme koje vam odgovara i sa našim vodoinstalaterom se dogovarate oko svih detalja popravke koja treba da se izvrši kod vas.

 

Od vodoinstalaterskih usluga koje obavljamo mogli bismo da izdvojimo odgušenja svih vrsta posebno sudopere i slivnika u kupatilu, što se odgušenja tiče naš vodoinstalaterski servis je opremljen najsavremenijim električnim sajlama sa kojima rešavamo sva zagušenja kako malih tako i velikih to podrazumeva i zagušenje wc šolje ili pročišćavanje celih kanalizacionih vertikala i horizontala.

 

Osim odgušenja bavimo se svim vodoinstalaterskim uslugama, zamenom ventila, slavina u kupatilu ili kuhinji zamena ili montaža sanitarija, montaža novih vodokotlića i wc šolja, ugradnja novih bojlera kao i servisiranje istih to podrazumeva zamenu grejača na bojleru naravno ukoliko mi donesemo grejač dobijate od nas godinu dana garancije na grejač, zamena elektroinstalacije na bojleru što znači zamena svih žica ugradnjom novih silikonskih žica i sve ostalo što podrazumeva održavanje ili popravku bojlera, čišćenje kamenca itd.

 

Ovo su samo neke od usluga koje pružamo, a za bolji uvid u naše usluge pogledajte naš sajt gde je sve detaljno opisano, isto tako imamo i jasno istaknut cenovnik, da sve vaše troškove možete odrediti unapred. Za sve informacije i pitanja možete se obratiti direktno nama i o svemu dogovoriti kroz razgovor sa našim vodoinstalaterom.

 

Vaš vodoinstalater Banjica – Aqvatok.

Call Now Button