Zamena creva na stojećoj bateriji

 

Zamena brinoks creva na stojećoj bateriji cena……………………..2,000.00 din

 

Zamena puknutih creva na stojećoj bateriji za lavabo ili sudoperu je rutinski posao i naš vodoinstalater  će vam zameniti creva na stojećoj bateriji u toku istog dana. Obično sve usluge i brze servise završavamo u rekordnom roku i poštujemo zakazano vreme dolaska, tako da klijent ne mora da čeka ceo dan kod kuće. Puknuta creva mogu da vam zadaju i te kakvu glavobolju ukoliko puknu tokom noći dok spavate ili ste na poslu tako da lako mogu da izazovu poplavu u vašem i stanu ispod vas.

Zato naš vodoinstalater  savetuje da creva zamenite preventivno dok nije došlo do polave, jer ne postoji crevo za stojeću bateriju ili bojler bez obzira na kvalitet koje u jednom momentu neće pući i izazvati poplavu. Ukoliko rešite da zamenite creva nemojte ni u kom slučaju da zamenite samo jedno obavezno ih menjate u paru. Ukoliko vodoinstalater donosi creva, zahtevajte da uzme najkvalitetnija ABS creva, verujte mala je razlika u ceni ali će te vi biti daleko mirniji.

Pozovite naš vodoinstalaterski servis Aqvatok i naš vodoinstalater će vam zakazati intervenciju ili hitnu intervenciju zamene creva na stojećoj bateriji sa najkvalitetnijim ABS crevima. Vaš vodoinstalater Beograd – Rakovica vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button