Vodoinstalater Cerak Vinogradi

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATER CERAK VINOGRADI 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalater Cerak Vinogradi servis Aqvatok – najbolja preporuka za vodoinstalatera u naselju Cerak Vinogradi. Kao servis sa dugom tradicijom pružanja kvalitetnih vodoinstalaterskih usluga, možemo da se pohvalimo velikim brojem zadovoljnih sugrađana iz naselja Cerak Vinogradi i ostalih naselja u okolini.

 

Koje vodoinstalaterske usluge pružamo u naselju Cerak Vinogradi?

 

Mašinsko i ručno odgušenje
Vodinstalaterske usluge montaže
Usluge zamene sanitarija i instalacija
Usluge demontaže, u slučaju promene namene prostorije

Napomena: prilikom zamene demontaža se ne naplaćuje

 

U slučaju havarija, pucanja cevi, zagušenja kanalizacije, izlazimo na hitnu intervenciju u najkraćem roku. Teška zagušenja vertikala i horizontala u zgradama, pucanje vodovodnih instalacija i ventila u kupatilu i kuhinji zahtevaju brzu reakciju jer pravovremena reakcija sprečava pojavu veće štete.

 

Pored hitnih intervencija, pružamo sve ostale vodoinstalaterske usluge montaže sanitarija, servis bojlera, zamenu grejača, termostata, ventila, izmene i dodavanje novih vodovodnih cevi, postavljanje sitne kupatilske galanterije, montažu sudo mašina, kao i odgušenja wc šolje, monobloka, lavaboa, sudopere, podnog slivnika i spoljnih slivnika u dvorištu.

 

Na ovoj strani smo izdvojili najtraženije usluge koje obavlja naš vodoinstalater. Detaljan spisak svih vodoinstalaterskih usluga možete pogledati u našem cenovniku vodoinstalaterskih usluga. Na cene iz cenovnika dajemo 10 posto popusta za penzionere.

Vaš vodoinstalater Cerak Vinogradi – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button