Vodoinstalater Labudovo Brdo

HITNE INTERVENCIJE LABUDOVO BRDO 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalaterski servis Aqvatok – Vodoinstalater Labudovo Brdo preporuka od brojnih zadovoljnih korisnika naših usluga. Duga tradicija od preko 30 godina, profesionalna oprema i alati, posvećen pristup poslu i gradnja poverenja sa klijentima je ono što nas izdvaja. Porodična firma sa postepenim i stalnim rastom, a ne još jedna kancelarija sa telefonom koja ni sama ne zna kog majstora će poslati u intervenciju. Naš glavni vodoinstalater Tomas Milosavljević je dokazani profesionalac i vrlo rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

 

Sve vrste odgušenja kanalizacije, ugradnje sanitarija – sve od wc šolja, kada, tuš kabina, monobloka, lavaboa, servis bojlera, ugradnja sudo mašine, zamena cevi i ventila. Vodoinstalater Labudovo Brdo pruža sve standardne vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije. Neke od najtraženijih i najćešćih intervencija smo izdvojili na ovoj strani da biste lakše stekli uvid u usluge koje pružamo. A najbolje od svega – sve vodoinstalaterske usluge koje pružamo imaju jasno istaknutu cenu. Za sve detalje posla je najbolje posavetovati se sa našim vodoinstalaterom preko telefona.

 

Kompletan spisak i cene naših usluga možete pogledati u cenovniku vodoinstalaterskih usluga. Za sve penzionere na teritoriji Beograda dajemo popust od 10 posto na cene iz cenovnika. Popust od 10% dajemo i stanovnicima opštine Rakovica pošto je tu i naše sedište, samim tim popust važi i za stanovnike Labudovog Brda.

 

Vaš vodoinstalater Labudovo Brdo – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button