Vodoinstalater Braće Jerković

HITNE INTERVENCIJE BRAĆE JERKOVIĆ 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Naš vodoinstalaterski servis Aqvatok građanima naselja Braća Jerković već godinama pruža vodoinstalaterske usluge po povoljnim cenama. Ne samo da su povoljne „na reč“, već ih možete pogledati u našem cenovniku. Veliko iskustvo koje imamo u obavljanju vodoinstalaterskih radova i oprema koja nam je na raspolaganju, garantuje uspe[no obavljanje svakog vodoinstalaterskog posla.

 

Kako da se odlučite baš za nas – za početak imamo kompletan cenovnik radova dostupan na sajtu. Drugo, nismo agencija sa jednim stolom i telefonom koja šalje podizvođače. Mi smo porodična firma sa sedištem na Miljakovcu i pozivom na naš broj dobijate našeg glavnog majstora sa kojim možete da se posavetujete i informišete o svim stvarima vezanim za posao.

 

Koje usluge koje pruža vodoinstalater Braće Jerković?

 

Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge kojesu potrebne domaćinstvima u kućama i stanovima. Pored standardnih intervencija postavljanja i zamena sanitarija, obavljamo i servis bojlera, prilagođavamo vaše dovodne i odvodne cevi novom rasporedu uređaja i u slučaju renoviranja kupatila ili kuhinje.

 

Najčešće tražene usluge koje obavlja naš vodoinstalater u naselju Braća Jerković:

 

 

 

Odgušenje kanalizacije Braće Jerković

 

Zagušena kanalizacija predstavlja problem mnogim domaćinstvima u Beogradu, i iako se mnogi odlučuju da problem reše samostalno, u slučajevima kada to nije moguće obraćaju se našem servisu. Za nas nema nerešivih situacija – vodoinstalaterskim radovima se bavimo preko trideset godina, a pored iskustva imamo i odgovarajuću opremu za ručno i mašinsko odgušenje kanalizacije. Veliki broj građana iz Braće Jerković su naše zadovoljne mušterije.

 

Neke od usluga odgušenja kanalizacije koje obavljamo su:

 

 

Na raspolaganju su Vam i naše usluge HITNIH INTERVENCIJA za slučajeve havarija i problema koji ne mogu da čekaju. Sve naše vodoinstalaterske usluge možete pogledati u cenovniku, i uvek nas možete pozvati na naše telefone.

 

Vodoinstalater Braće Jerković – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button