Vodoinstalater Čukarička padina

HITNE INTERVENCIJE ČUKARIČKA PADINA 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Naš vodoinstalaterski servis Aqvatok obavlja sve vodoinstalaterske radove na Čukarčkoj padini i okolini. Mi smo porodična firma sa preko 30 godina tradicije i sa velikim brojem zadovolnih mušterija. Sedište nam je na Miljakovcu i u svojim počecima smo poslove obavljali uglavnom u svojoj okolini, da bismo se sa porastom obima posla proširili na sve delove Beograda.

 

Pozivom na naše brojeve nećete dobiti kancelariju koja ne zna kog majstora će vam poslati u intervenciju, već ćete dobiti našeg glavnog majstora sa kojim možete da se posavetujete oko svih detalja posla i vodoinstalaterskih intervencija koje treba obaviti. Sve radove možemo obaviti sa vašim ili našim  materijalom, tako da možete da seopustite i prepustite nam i taj deo posla. Na sve radove koje izvršimo sa našim materijalom dobijate garanciju, a uz to vodimo evdenciju svih radova. Poredd kvalitetne vodoinstalaterske usluge, važan je i izbor kvalitetnog materijala, opreme i rezervnih delova.

 

Odgušenje kanalizacije Čukarička padina

 

Jedna od naših specijalnosti je rešavanje problema zapušene kanaliacije. Ako imate problem sa zagušenom kanalizacijom na Čukaričkoj padini, pozovite nas i obavićemo odgušenje kanalizacije u najkraćem roku. Bez obzira da li je u pitanju kuća ili zgrada, naš iskusni majstor je tu za Vas. Građani nam se najčešće obraćaju zbog nekih od sledećih intervencija odgušenja:

 

Odgušenje WC šolje i odgušenje mono bloka
Odgušenje sudopere
Odgušenje odvoda za lavabo i veš mašinu
Odgušenje podnog slivnika
Odgušenje kanalizacione horizontale i vertikale u kući ili zgradi
Odgušenje spoljne kanalizacije i odvoda

 

 

Montaža sanitarija Čukarička padina

 

Naš vodoinstalater vrši montažu, ugradnju i zamenu svih sanitarija u kupatilu, kao i ugradnju mašina za pranje sudova, česmi, sifona, i ostalih potrepština za kuhinju:

 

Ugradnja i zamena WC šolja i montaža i servis monobloka

Montaža pisoara i bidea

Ugradnja i zamena tuš kada, montaža tuš kabina i tuš baterija

Montaža lavaboa, ormarića za lavabo, slavina i sifona za lavabo – umivaonik

Montaža bojlera, zamena i popravka instalacija na bojleru, čišćenje kamenca

Ugradnja sudomašine, sifona, česmi i baterija za sudoperu

 

Pored navedenih intervencija, obavljamo i sve ostale vodoinstalaterske poslove poput zamene ventila, popravku i prepravku vodovodnih cevi, kanalizacionih odvoda, montažu sitne galanterije za kupatilo, servis bojlera i sl. Detaljan spisak usluga i njihove cene možete pogledati u našem cenovniku. Za sve detalje posla nas pozovite i zakažite dolazak našeg majstora.

 

Vodoinstalater Čukarička padina – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button