Vodoinstalater Julino Brdo

HITNE INTERVENCIJE JULINO BRDO 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Za sve hitne vodoinstalaterske usluge smo dostupni u toku celog dana za građane Julinog Brda i okoline. Hitna odgušenja i sanacija popucalih cevi i ventila su naša specijalnost. Iskustvo od preko trideset godina u obavljanju vodoinstlaterskih radova Vam garantuje zadovoljstvo našom uslugom. Poslujemo kao porodična firma sa sedištem na Miljakovcu i dobro poznajemo sve delove grada i vodoinstalaterske probleme na koje naši sugrađani nailaze.

 

Za sve radove postoji mogućnost korišćenja vašeg materijala ili mi možemo obezbediti materijal i opremu za Vas. Za procenu cene radova možete pogledati naš cenovnik i sami izračunati, ali je najbolja procena u razgovoru sa našim vodoinstalaterom zbog brojnih specifičnosti na koje se može naići i stavki koje treba uzeti u obzir. Primer je veći broj istih intervencija, kao npr. zamena većeg broja ventila, i u tom slučaju dobijate popust.

 

Odgušenje kanalizacije na Julinom Brdu

 

Odgušenja zapušene kanalizacije su među najčešćim problemima sa kojima se susreće naš majstor vodoinstalater. Veliko iskustvo u poslovima odgušenja kanalizacije nam omogućuje da brzo i efikasno odgušimo vašu kanalizaciju i to po veoma povoljnim cenama. Da ne bi samo zvučalo kao parola – pogledajte naš cenovnik i uverite se sami.  Rešavamo sve probleme od zagušenja sanitarija pa do kanalizacionih instalacija u kući ili zgradi. Izdvajamo najčešće tražene intervencije:

 

 

Montaža i zamena sanitarija Julino Brdo

 

Naš majstor vodoinstalater će za Vas ugraditi sve vrste sanitarija u kupatilu. Ako imate nedoumica oko izbora sanitarija, opreme ili materijala za kupatilo, slobodno nas pozovite. Osim opreme za kupatilo, tu su i usluge ugradnje sudomašine za vašu kuhinju sa svim potrebnim izmenama vodovodnih i kanalizacionih instalacija, montaža sudopere, sifona, česmi, protočnih bojlera i slično. Montiramo sve vrste ormarića za kupatilo, sitne galanterije, pa sve do standardnih sanitarija:

 

 

Servis bojlera

 

Naš vodoinstalater pruža kvalitetan i povoljan servis svih vrsta bojlera. Majstor za bojlere u vašem komšiluku na Julinom brdu, bilo da vam je potrebna ugradnja novog bojlera, izmeštanje postojećeg ili bilo koja popravka bojlera, tu smo za vas. Vršimo popravke elektroinstalacija na bojleru, nagorelih žica, zamenu grejača, flanšne, termostata. Pored nabrojanog obavljamo i čišćenje kamenca, jer taloženjem kamenca dolazi do značajnog smanjenja efikasnosti bojlera i veće potrošnje struje.

 

 

Vodoinstalater Julino Brdo- vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button