Vodoinstalater Kijevo

HITNE INTERVENCIJE KIJEVO 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalaterski servis Aqvatok – proveren vodonstalater u naselju Kijevo vama na usluzi u svako doba dana. Kod nas možete pronaći sve vodoinstalaterske usluge. Od montaže elemenata u novom kupatilu ili kuhinji, pa do prepravki starih instalacija, ventila, bojlera, sve do svih vrsta odgušenja.

 

Kada su u pitanju najnezgodniji kvarovi poput pucanja cevi, ventila, curenja bojlera ili zagušenja kanalizacije, izlazimo u hitnu intervenciju u najkraćem roku. Odgušenja kanalizacije, bilo da je u pitanju kuhinjska, kupatilska, vertikala ili horizontala u zgradi ili spoljni slivnik u dvorištu, za nas su jednostavne intervencije zbog iskustva od 30 godina u ovoj oblasti. Pored iskustva, na raspolaganju nam je i kvalitetna oprema koja omogućuje da se posao obavi uspešno.

 

Montaža i zamena vodokotlića, wc šolja, monobloka, bojlera, ugradnja sudomašine, su samo neke od usluga koje pružamo na teritoriji Kijeva. Sve naše usluge možemo izvršiti sa vašim ili našim materijalom. Ako ste neodlučni po pitanju izbora materijala, taj deo slobodno prepustite nama. Naši telefoni su Vam na raspolaganju za sve vodoinstalaterske usluge koje vam mogu biti potrebne, ako imate nedoumica ili vam je potreban savet.

 

Kompletan spisak i cene naših usluga možete pogledati u cenovniku vodoinstalaterskih usluga.

 

Vaš vodoinstalater Kijevo – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button