Vodoinstalater Lipovica

HITNE INTERVENCIJE LIPOVICA 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Najpovoljnije usluge vodoinstalatera u naselju Lipovica Vam pruža vodoinstalaterski servis Aqvatok Beograd. Pokrivamo sva naselja u Beogradu, a zbog blizine našeg sedišta smo u mogućnosti da u veoma kratkom roku izađemo na teren na teritoriji opštine Barajevo.

 

Mi smo porodična firma sa preko 30 godina iskustva u vodoinstalaterskom poslu i imamo odličnu saradnju sa hiljadama zadovoljnih građana iz svih delova Beograda, a posebno u Lipovici i okolini. Cene usluga majstora za vodu i kanalizaciju su ono što dosta interesuje naše sugrađane, pa da ne biste pretpostavljali – naš cenovnik svih vodoinstalaterskih usluga je dostupan na našem sajtu, tako da sami možete okvirno da odredite cenu za posao koji vam je potreban. Za sve ostale detalje možete pozvati naše brojeve telefona i posavetovati se sa našim majstorom oko izbora materijala, tačnog opisa radova i slično.

 

Koje vodoinstalaterske poslove obavljamo u naselju Lipovica?

 

Za građane Lipovice vršimo kompletno opremanje kupatila sanitarijama i sitnom kupatilskom galanterijom. Pored toga, kod adaptacija kuhinja i kupatila radimo sve vezano za dodavanje i izmeštanje vodovodnih cevi, kanalizacije, odvoda i priključaka. Servisiramo bojlere, mono blokove, menjamo česme, tuš baterije, sifone, ventile, ugrađujemo sudo mašine, tuš kade, itd.

 

Najkraće rečeno – pružamo sve vodoinstalaterske usluge koje su potrebne jednom domaćinstvu – rešavamo sve probleme u kućama i zgrada. Izdvojićemo neke od najčešćih standardnih usluga vodoinstalatera koje obavljamo u Lipovici:

 

 

 

Hitne intervencije Lipovica – odgušenja kanalizacije i sanacija popucalih cevi

 

Najčešće hitne intervencije koje obavljamo su vezane za zagušenje kanalizacije, i to je jedan od najčešćih i veoma neprijatnih problema. U zavisnosti od situacije i tipa zagušenja primenjujemo ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije.

 

Ako imate problem sa zagušenjem u kuhnji sa lakoćom ćemo ga rešiti, bez obzira gde se javio problem. Takođe veoma efikasno rešavamo zagušenja u kupatilu, koja su najčešća. Čest uzrok su predmeti koji greškom upadnu u wc šolju, poput korpica za osvežavanje toaleta, vlažnih maramica ili ambalaže nekih proizvoda.

 

Ukoliko se problem javio dalje u odvodu, odgušujemo horizontale i vertikale u kućama i zgradama. Tu vrstu zagušenja je potrebno rešiti što pre kako bi se nastavilo sa normalnim funkcionisanjem u stanu. Izdvajamo najčešće usluge odgušenja kanalizacije:

 

 

Pored odgušenja, rešavamo i hitne situacije sa popucalim cevima i ventilima, koji mogu dovesti do poplave i veće štete. U našem cenovniku imate poseban deo sa cenama zamene dela vodovodnih instalacija kao i zamena ventila van zida, ili zalomljenih ventila u zidu.

 

Sve vodoinstalaterske usluge koje možete pogledati u našem cenovniku, a sve radove možemo obaviti sa vašim ili našim materijalom. U slučaju da ste neodlučni, pomoći ćemo Vam u izboru najboljeg materijala za svaki posao. Na sve radove koje obavimo dobijate garanciju.

 

Vodoinstalater Lipovica – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button