Vodoinstalater Ripanj

HITNE INTERVENCIJE RIPANJ 064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Ako Vam je potreban majstor vodoinstalater u Ripnju, Aqvatok servis svim građanima Ripnja pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Na svoje usluge dajemo garanciju, a ono što nas dodatno izdvaja je dostupan cenovnik svih radova koje izvodimo. Imamo preko trideset godina iskustva u ovom poslu, tako da nas možete pozvati za sve vodoinstalaterske intervencije uz sigurnost da ćemo posao obaviti stručno i profesionalno.

 

 

Koje poslove obavlja vodoinstalater Ripanj?

 

Obavljamo sve vrste montaža sanitarija u kupatilu, novom ili postojećem. Ugrađujemo sve vrste bojlera, klasičnih vertikalnih za kupatilo, montažu horizontalnih bojlera i protočnih bojlera za kuhinju. Pored montaže, obavljamo i servis i popravku bojlera. Otpušavamo zapušenu kanalizaciju, menjamo sifone,česme, jednomrečju sve štoje potrebno da vašakuhinja ili kupatilo funkcioniše kako treba. Za stanovnike Ripnja izdvajamo najpopularnije standardne vodoinstalaterske usluge:

 

 

 

Hitne intervencije i odgušenje kanalizacije Ripanj

 

U najkraćem roku otklanjamo sve hitne probleme – popucale cevi, puknute ventile i zagušenu kanalizaciju. Ove situacije su veoma neugodne i otežavaju normalno korišćenje kupatila ili kuhinje, tako da im pridajemo veliki značaj i spremni smo da izađemo na teren u veoma kratkom roku.

 

Odgušenej kanalizacije vršimo ručno i mašinski, u zavisnosti od toga da li je u pitanju lakše ili zteže zagušenje i na kom delu instalacija se dogodilo. Ako voda slabo otiče, ili ne otiče uopšte, potrebno je pročistiti kanalizaciju i eliminisati zagušenje. Najčešći uzrok su naslage u cevima i predmeti kojima nije mesto u kanalizaciji – korpice za osvežavanje WC šolje, vlažne maramice, krupni ostaci hrane, i sl. Za ove intervencije smo opremljeni odgovarajućim alatom i velikim iskustvom, tako da možete biti sigurni da ćemo uspešno rešiti problem. Evo nekih od najčešćih hitnih intervenija koje naš servis obavlja u Ripnju:

 

 

Sve vodoinstalaterske usluge možete pogledati u našem cenovniku.

 

Vodoinstalater Ripanj – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button