Vodoinstalater Dorćol

064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Dežurni vodoinstalater za Dorćol našeg vodoinstalaterskog servisa Vam je na usluzi u svako doba dana – sve što je potrebno je da nas kontaktirate putem naših telefona ili kontakt formulara, i vodoinstalater je na Vašoj adresi u najkraćem roku.

 

Obavljamo sve standardne vodoinstalaterske usluge i usluge hitnih intervencija kao porodična firma sa dugom tradicijom od preko 30 godina. Za nas nijedan posao nije mali i veoma smo posvećeni kvalitetnom obavljanju svog posla i zadovoljstvu naših sugrađana. Cene naših usluga možete proveriti na našem sajtu a za detalje posla se možete konsultovati sa nama putem telefona.

 

Montaža sanitarija Dorćol

 

Montaža sanitarija na Dorćolu, povoljno i kvalitetno – sve što treba je da odaberete sanitarije a profesionalna montaža je naš posao. Ako ste neodlučni, možemo vam pomoći i u izboru modela i proizvođača sanitarija. Mono blokovi, wc šolje, lavabo, tuš kabine, kade, sve što je potrebno ugraditi za kupatilo je naša briga.

 

Vršimo i adaptaciju vodovodnih i kanalizacionih instalacija u slučaju dodavanja novih uređaja ili preuređenja kupatila i kuhinja. Prepravljamo i dodajemo riključke i odvode za lavaboe, sudomašine, veš mašine i slično. Izdvajamo neke od usluga montaže sanitarija i ostalih standardnih usluga:

 

Montaža i zamena WC šolja i monobloka, servis mono bloka

Ugradnja i zamena tuš kada, tuš kabina, montaža tuš baterije

Montaža lavaboa, ormarića za lavabo, slavina i sifona za sudoperu i lavabo – umivaonik

Servis bojlera, montaža bojlera, čišćenje kamenca

 

Usluge odgušenja kanalizacije Dorćol

 

Navešćemo najčešće usluge odgušenja koje obavljamo:

 

Obavljamo hitne intervencije na popucalim cevima i ventilima. Za detaljan spisak usluga koje obaljamo i njihove cene, pogledajte naš cenovnik. Pozovite nas i izlazimo u najkraćem roku.

 

Vodoinstalater Dorćol – vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button