Vodoinstalater naselje Stepa Stepanović

064/124-86-07011/3592-624011/2322-602

 

Vodoinstalaterski servis Aqvatok obavlja sve vodoinstalaterske radove u naselju Stepa Stepanović i okolnim naseljima. Pokrivamo i celu teritoriju opštine Voždovac, kao i sve delove Grada Beograda. Pošto je naše sedište u južnom delu Beograda, u naselju Miljakovac, prirodno je da smo u početku veći broj intervencija obavljali u tom i susednim delovima Beograda, tako da na Voždovcu imamo veliki broj građana  zadovoljnih našom uslugom.

 

Radimo kao porodična firma već više od trideset godina. Dakle nema agencija, posrednika i anonimnih podizvođača sa sumnjivim cenama. Naše cene možete pogledati i pre nego što nas pozovete i imaćete okvirnu procenu cene radova. U razgovoru sa našim glavnim majstorom i vlasnikom firme ćete dobiti sve informacije koje su Vam potrebne.

 

Montaža i zamena sanitarija u naselju Stepa Stepanović

 

Za stanovnike naselja Stepa Stepanović vršimo ugradnju i zamenu svih vrsta sanitarija. Sve vrste wc šolja, klasičnih i novijih tipova, mono blokova, lavaboa sa i bez ormarića, tuš kabina i tuš kada, jednostavno sve što je potrebno za vaše kupatilo. Takođe montiramo i sitnu kupatilsku galanteriju, kao i dozere za sapun i dezinfekciona sredstva za vašu kuhinju i pomoćne prostorije.

 

Montiramo sudomašine i vršimo odgovarajuće prepravke na instalacijama ako je potrebno. Sve probleme u kuhinji i kupatilu vezane za kapljanje česmi, ventila, sifona i sl. rešavamo na najkvalitetniji način i po povoljnim cenama. Izdvajamo samo neke od najčešćih usluga montaže, zamene i i servisa:

 

Montaža i zamena WC šolja i monobloka, servis mono bloka

Ugradnja i zamena tuš kada, tuš kabina, montaža tuš baterije

Montaža lavaboa, ormarića za lavabo, slavina i sifona za sudoperu i lavabo – umivaonik

Servis bojlera, montaža bojlera, čišćenje kamenca

 

Odgušenje kanalizacije Stepa Stepanović

 

Vršimo ručno i mašinsko odgušenje kanalizacije – zagušena kanalizacija u stanu ili kući je naša briga. Pronalazimo uzrok zagušenja, odgušujemo kanalizaciju, otpušavamo wc šolje, kuhinjske odvode, odvode tuš kada i tuš kabina. Odgušujemo i glavne kanalizacione cevi u kući ili zgradi ako je u pitanju teže zagušenje. Pored toga otčepljujemo zapušenu spoljnu kanalizaciju, spoljne slivnike i slično.

 

 

Pored odgušenja zapušene kanalizacije, obavljamo i hitne intervencije na popucalim cevima i ventilima. Pozovite nas i izlazimo u najkraćem roku.

 

Vaš vodoinstalater naselje Stepa Stepanović- vodoinstalaterski servis Aqvatok.

Call Now Button